Wat is Cloud ?

Aan het Nieuwe werken en "the Cloud" hebben wij een hoofdmenu gewijd. Hieronder staat een samenvatting.

Wij evalueren constant de ontwikkelingen in zowel klassieke netwerken als "the Cloud". Hierdoor is onze totaaloplossing is een combinatie van het beste van twee werelden.

Doelstellingen rondom beschikbaarheid en veiligheid hebben wij vertaald naar keuze en inzet uit diverse technieken en mogelijkheden. Of uw bedrijf nu meer gebaat is bij een 1A-server in het pand of bij flex-plekken over meerdere locaties, met ons kunt u alle kanten op.

Het Nieuwe Werken en "the Cloud" zijn trendy begrippen voor wensen die tien jaar geleden al bestonden. Toch blijkt de praktijk nog steeds anders te zijn. In veel moderne kantoren die ingericht zijn op Het Nieuwe Werken, zoeken de meeste mensen steevast de zoveel mogelijk dezelfde plaats. In onze optiek is relevant: buiten kantoor werken, of in kantoor werken. Buiten kantoor werken (thuis, bij klanten, etc), noem het Elders-Werken, heeft andere technische implicaties dan het inrichten van flex-plekken of het benutten van meerdere kantoorlocaties. Denk aan security, databeschikbaarheid, softwarebeschikbaarheid, verbindingssnelheid.

HardwareAan het Nieuwe Werken kleven ook aandachtspunten. Vaak onderbelicht zijn de ergonomische nadelen, zoals het lang werken met een laptop of op een slechte stoel. Het missen van de efficiency door niet met twee beeldschermen te werken, is meer een bedrijfseconomisch aspect. Wist u bijvoorbeeld dat het werken met twee beeldschermen iemand 20 tot 30 % efficienter kan maken?

Wij begeleiden onze klanten in het oplossen van de vele aspecten en implicaties van Elders-Werken.

Interesse in onze fixed price dienstverlening? Neem contact op.