Werkwijze fixed price consultancy

Voor een functionele uitbreiding van een computernetwerk is het in het algemeen nieuwe software en hardware nodig.
Om de juiste software en hardware te kunnen kiezen is naast ervaring en marktkennis ook consultancy nodig:

Bokxing IT heeft met diverse functionele uitbreidingen veel ervaring. Dit stelt ons in veel gevallen in staat om het realiseren van uitbreidingen te begeleiden tegen een vaste vergoeding. Het voordeel voor de opdrachtgever is duidelijk; geen losse eindjes, geen tegenvallers.

Van probleem naar levensduur

Veel functionele uitbreidingen ontstaan vanuit een specifiek probleem of efficiency behoefte van een organisatie. "We willen iets wat niet kan met ons huidige computernetwerk". Veel probleemeigenaren hebben moeite met het behouden van overzicht over en verbanden met alle functionaliteiten. Bij het denken vanuit een specifiek probleem of behoefte, is het juist ook zaak om te relateren aan welke mogelijkheden nieuwe software en hardware voor andere functionaliteiten bieden.
Een belangrijke toegevoegde waarde van Bokxing IT is dat wij verder kijken dan hoe het probleem in de hectiek van de week wordt ervaren. Hoe lang moet de nieuwe oplossing voldoen? Welk volume is het uitgangspunt voor een nieuwe functionaliteit? Wat kan beter op andere manier worden gerealiseerd? Wat is de eerst volgende technische of functionele bottleneck binnen dezelfde levensduur van de nieuwe hardware en software?

Werkwijze

Wij zijn graag bereid vrijblijvend kennis te maken rondom een specialistisch probleem of behoefte. Vrijwel direct kunnen wij aangeven of een uitbreiding tegen een vaste vergoeding gerealiseerd kan worden en wat de bandbreedte hiervan is. Indien u interesse en vertrouwen behoudt voor samenwerking, wordt een gedetailleerde offerte en specificatie uitgewerkt. Indien u alleen wilt controleren of een uitbreiding tegen een vaste vergoeding kan plaatsvinden; dit kan in veel gevallen middels telefonisch overleg al duidelijk worden.

Interesse in extra veiligheid, prestaties en flexibiliteit van uw netwerk? Neem contact op.