WiFi

Wireless werken, draadloze verbinding of kortom WiFi. Het is niet meer weg te denken uit de moderne tijd en word steeds belangrijker voor bedrijven. Niet alleen wilt u zelf makkelijk overal in kantoor te kunnen werken, maar ook wilt u uw gasten een goede internet verbinding te kunnen bieden.

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van goed werkende WiFi netwerken. Niet alleen bij kleine locaties, maar ook in en om evenementen locaties. Om dit te realiseren maken we gebruik van de beste WiFi hardware.


Opties

Om zeker te weten dat uw WiFi goed werkt na levering doen wij altijd een WiFi meting op locatie, hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

Twijfelt u over uw huidige WiFi netwerk? Wij doen ook WiFi metingen op basis van Consultancy. We adviseren u hierna direct welke wijzigingen gedaan moeten worden om te zorgen dat uw WiFi weer werkt zonder problemen!

wifi-spectrumanalyse

Wilt u altijd weten welke mensen gebruik maken van uw WiFi? Direct mensen kunnen blokkeren die misbruik maken?

Wij hebben hier het perfecte systeem voor. In dit systeem kunt u onder andere direct instellingen aanpassen, vanaf afstand een access-point herstarten, zien waar het access point zich bevind en of deze wel aanstaat, ook als uw meerdere vestigingen heeft. Hierdoor weet u altijd de status van uw WiFi netwerk.

beheersysteem

Door een gastennetwerk aan te maken bent u er zeker van dat gasten geen misbruik kunnen maken van uw interne netwerk.

Wilt u uw gasten een veilige stabiele verbinding bieden, maar ze mogen niet bij uw interne netwerk? Geen probleem. Door gebruik te maken van een VLAN binnen uw huidige netwerk. Wij regelen het voor u!

211029