Video-bewaking van uw pand nodig?

Met de integratie van uw camerasysteem op de 1A-server is het mogelijk om met een gevarieerde reeks camera's uw pand in de gaten te houden. Met deze software kunt u beelden vastleggen en analyseren. Er is geen noodzaak meer om grote uitgaves te doen voor 'professionele' apparatuur.

Door "bewegings-zones" in te stellen word niet alles opgenomen maar pas zodra er beweging is in de "bewegings-zones" dit scheelt aanzienlijk in de benodigde opslagcapaciteit. Hierdoor kunnen gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden lang worden opgeslagen en kunt u altijd terug naar een bepaalde tijd.


Door de webapplicatie kunt u waar ook ter wereld in uw systeem en de huidige beelden bekijken.

Het is mogelijk om meerdere camera's aan te sluiten en de beelden te bekijken, dan wel op te laten slaan als er bepaalde bewegingen waargenomen worden en indien u camera's gebruikt die kunnen draaien en inzoomen. Kunt u dit direct doen vanaf de applicatie.

Camera_systeem_1

Door uw camerasysteem te integreren in onze totaaloplossing. heeft u niet alleen één aanspreekpunt voor uw systeembeheer maar ook voor uw camerabeveiliging.

Door integratie van het camera systeem op de server die ook uw e-mail, bestanden en telefonie doet. Bespaart u aanzienlijk in kosten doordat u geen aparte server nodig heeft.

Camera_systeem