Wat doen wij

Onze klanten variëren in omvang van 3 tot 500 medewerkers.

Ieder bedrijf heeft een goed computernetwerk nodig dat honderd procent beschikbaar en veilig is, waar back-ups gemaakt worden en thuiswerken mogelijk is, waar de IT het bedrijf ondersteunt en niet andersom.

Bij ons kunt u een uitstekende totaaloplossing krijgen, tegen een vaste vergoeding per maand. Inclusief beheer, upgrades en diverse extra's zoals een video-bewakingssysteem. Onze totaaloplossing is inmiddels bij meer dan 350 bedrijven in gebruik en omvat meer dan 10 jaar ervaring en talloze manuren van IT-specialisten.

Het kiezen voor deze bewezen infrastructuur leidt er niet toe dat uw organisatie in een keurslijf wordt gedwongen maar wordt precies afgestemd op uw specifieke situatie.

Leer meer over de 1A-server
Bokxing IT beschikt over specialistische kennis die een groot spectrum van IT-disciplines beslaat. Of u nu voor korte of lange(re) termijn een oplossing nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Zo schromen wij niet om tot een efficiënte oplossing te komen met behulp van een een onconventionele, frisse blik en andere eenvoudige, doch bewezen middelen.

Door deze aanpak kunnen wij een gedegen en neutraal advies uitbrengen waarbij uw behoeften centraal staan en de mogelijke beschikbare oplossingen in dienst daarvan staan.

Wij zorgen onder andere voor het netwerkbeheer bij meer dan 250 organisaties.

Interesse om kennis te maken? Neem contact op of lees het dienstenoverzicht voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers.

Neem contact op

Offerte aanvragen