Korting op installatie
6 April 2016
zafara wijzigt koers
Zarafa wijzigt koers..
6 April 2016
Toon alles

Opgeven is Géén optie

Bokxing IT vindt het belangrijk om zich als bedrijf in te zetten voor de maatschappij.  Onze klant Residentie Security vindt dit ook belangrijk en is de sportieve uitdaging aan gegaan om per fiets de Alpe d’Huez  te beklimmen. Samen met Hommerson Casino’s hebben zij een team samengesteld en zullen zij op 2 juni 2016 de Alpe d’Huez zes keer beklimmen.  Alpe d’HuZes is een lastige klim in de Franse Alpen en wordt regelmatig opgenomen in de Tour de France. De top van de Alpe d’Huez heeft een hoogte van 1860 meter. De klim heeft een stijgingspercentage van 7,9% en een lengte van 13,2 kilometer.

De opbrengsten van Alpe d’HuZes komen volledig ten goede aan de stichting KWF Kankerbestrijding. KWF financieert hiermee verschillende onderzoeken nalpe dhuzesaar kanker. Kanker is nog altijd doodsoorzaak nummer 1 in Nederland en daarom is het belangrijk om de ziekte onder controle te krijgen door er onderzoek naar te doen.

Wij zijn trots dat wij dit mooie initiatief als sponsor van het Residentie-Hommerson team kunnen steunen.  Wilt u ook een bijdrage leveren? Het team is nog op zoek naar sponsoren, en uiteraard zijn donaties ook  van harte welkom!

Doneren kunt u hier doen.
Meer informatie over Alpe d’HuZes.