Windows 10 – nog niet upgraden
5 October 2015
Korting op installatie
6 April 2016
Toon alles

Nieuwe website

Na een aantal jaren trouwe dienst was onze website aan vernieuwing toe. We hebben hard gewerkt om onze nieuwe website niet alleen een betere “look-en-feel” te geven maar ook een aantal broodnodige nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Wij hopen natuurlijk dat u onze nieuwe website net zo gaaf vindt als wij!

oude_site

Overzicht van nieuwe functionaliteit en inhoud:

Responsive
Onze oude website was helaas niet “responsive” waardoor de website niet goed te bekijken was via mobiele apparaten. Google heeft op 21 April 2015 een pers-bericht uitgebracht dat websites die niet “Mobile Friendly” zijn een lagere “page ranking” in de zoekresultaten krijgen. Mocht u willen weten of uw website wel voldoet aan de eisen kunt hier  een test doen om te kijken of ook uw website aan vernieuwing toe is.

Wie zijn wij
Omdat wij u vaak op afstand helpen vinden wij het belangrijk dat u weet met wie u praat, hiervoor hebben we een nieuwe pagina toegevoegd, waar al onze collega’s te vinden zijn. deze pagina vind u hier.

Verbeterde Menu structuur
We hebben gemerkt dat het vinden van de juiste informatie door verschillende partijen lastig was, we hebben dan ook de Menu structuur zo aangepast dat alle informatie binnen 3 klikken te vinden is.

Verbeterde inhoud
Ook de inhoud van de website is op verschillende punten verbeterd. Irrelevante informatie hebben we weggelaten en relevante informatie is beter te vinden. We hopen u hierdoor beter en sneller te kunnen helpen.

Heeft u verbeterpunten? Wij horen het graag! Zo word onze website steeds beter.