Robert is 28 jaar en woont al heel zijn leven in de regio Delft. Het is dan natuurlijk ook ideaal om je werkplek dicht bij in je omgeving te hebben.

Ik ben afgestudeerd op het gebied van netwerkbeheerder. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn vooral op consultancy niveau en werk veel aan migratie projecten voor klanten. Dit zijn eigenlijk de primaire werkzaamheden die ik uitvoer binnen Bokxing-IT. Ik vind het werken aan projecten erg interessant en probeer het proces alsmaar te verbeteren. In mijn vrije tijd vlieg ik graag met mijn drone, doe ik aan airsoft en hou ik me natuurlijk erg veel bezig met mijn passie: techniek.

Wellicht dat jullie mij binnenkort wel bij jou op kantoor zullen zien verschijnen! Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan en om de klanten zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen op IT gebied.