Gerben is 34 jaar en woont samen met zijn vriendin, die oorspronkelijk uit Colombia komt, op een eiland (Goeree-Overflakkee) in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Hij zelf is opgegroeid op dit eiland en woont hier graag.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om aan mijn auto te sleutelen, na een week kantoorwerk, vind ik het leuk om even iets met mijn handen te doen.

In het verleden heb ik mij naast systeembeheertaken ook veel beziggehouden met programmeren. Ik vind het erg leuk om processen te stroomlijnen en zaken te automatiseren. Sneller en efficiƫnter werken staan bij mij hoog in het vaandel!

Mijn werkzaamheden bij Bokxing-IT zullen o.a. het coƶrdineren van de helpdesk zijn. Ook ga ik technische uitdagingen niet uit de weg, en hou ik mij dus ook bezig met het bedenken van oplossingen voor problemen die u ervaart op IT-gebied. Er is een grote kans dat wij elkaar telefonisch al een keer gesproken hebben.

Ik hoop op een uitdagende functie en veel ervaring op te doen bij Bokxing-IT. Hiernaast wil ik er natuurlijk ook voor zorgen dat klanten tevreden zijn, en van goed advies worden voorzien. Hier doen we bij Bokxing-IT ons uiterste best voor!