Nieuwe website bokxing-it
Nieuwe website
7 October 2015
Alpe d’HuZes opgeven is geen optie
Opgeven is Géén optie
6 April 2016
Toon alles

Korting op installatie

Bokxing IT een heleboel verschillende diensten levert, want hoe fijn is het om maar één aanspreekpunt te hebben voor uw kantoor automatisering?  Wij leveren niet alleen diensten zoals bijvoorbeeld VoIP, WiFi en desktop support maar ook hardware zoals  printers, laptops, werkstations, modems en nog veel meer.support2

Wij zijn niet zomaar een ICT dienstverlener, wij gaan een stapje verder. Waar ‘Coolblue’ als  leverancier nu pas de stap heeft gezet tot het zelf bezorgen van hun producten doen wij dit al jaren voor onze klanten en daar houdt het nog niet op; wij zorgen dat u direct aan de slag kan met uw nieuwe producten door deze volledig werkend en aangesloten bij u achter te laten omdat wij bekend zijn met uw bedrijf en werkwijze kunnen we u vaak beter advies geven dan andere leveranciers. Hierdoor weet u zeker dat uw nieuwe medewerker met geschikte apparatuur aan de slag kan en alles op tijd geregeld is!

Om u te overtuigen van onze kwaliteit als hardware leverancier krijgt u bij alle hardwarebestellingen vanaf 11 april tot 31 mei.
10% korting op het uurtarief van de installatie op locatie, hierdoor weet u zeker dat u direct aan de slag kan met uw nieuwe hardware!