Het internet is jarig en Bokxing IT viert dit mee, elke 25ste klant die vandaag contact met ons opneemt en elke klant die vandaag een bestelling doet boven de 250 euro krijgt van ons een cadeautje!

Het is vandaag 25 jaar geleden dat het internet is opengesteld voor de wereld. Het internet werd eigenlijk ontwikkeld voor wetenschappelijke en militaire doeleinden. Nu kunnen we het internet niet meer wegdenken uit de maatschappij. Stel je voor dat je geen mobiele telefoon meer hebt of dat e-mail niet bestaat. Hoe bereik je elkaar nog en zou je bedrijf nog wel bestaan? Voor Bokxing IT in ieder geval niet een belangrijke reden voor ons om deze verjaardag te vieren!

Eigenlijk is de echte verjaardag al geweest want in Maart 2014 was het ook al feest, toen was het 25 jaar geleden dat het protocol www werd uitgevonden en 6 augustus 2015 was het 25 jaar geleden dat de eerste publieke website online was.
Er volgen nog wel meer zilveren jubilea, een aantal belangrijke; In december 2016 is het 25 jaar geleden dat de ‘Gore Bill’ werd aangenomen (HPCA: high performance computing act). Deze wet heeft voor de legalisatie van het internet gezorgd en nog belangrijker; dat het internet voor iedereen bereikbaar is. In december volgend jaar vieren we dat de eerste browser werd ontwikkeld en in 2019 vieren we dat de eerste echte zoekmachine 'AltaVista' online kwam (later werd dit Overture en daarna Yahoo) . Google heeft afgelopen jaar pas hun 17de verjaardag gevierd.

Kortom; er volgen nog een boel verjaardagen van dit digitale tijdperk, Bokxing IT zal pas 12 december 2025 zijn 25ste verjaardag vieren. Wij hopen dat we dan opnieuw een feestje kunnen vieren, uiteraard met u als klant!